Bij Fokkinga Schoenen in Damwâld vindt u de nieuwste schoenentrends, de beste kwaliteit, advies en échte aandacht. Ongedwongen winkelen met ouderwetse service! Wij verrassen u met onze collectie damesschoenen en herenschoenen van toonaangevende merken zoals: Gabor, Wolky, Durea, Waldlaufer, Ara, Aqa, Ecco, Caprice, Tamaris, Rieker, Remonte, s. Oliver, Australian, Bugatti, GriSport, Lomer, Brunotti en diverse overige merken.

HPIM9145

Gemoedelijke sfeer
Wij willen dat iedere bezoeker/ster zich bij ons welkom voelt. Ongedwongen de collectie bekijken vinden wij heel belangrijk. En mocht u toch meer willen weten van een bepaalde schoen of deze even willen passen, dan helpen wij graag. We geven u dan ook met plezier een eerlijk en goed advies. Een tevreden klant is immers al snel een trouwe klant. En mocht er eens iets fout gaan, bijvoorbeeld door een klacht met een paar schoenen, kom dan vooral hiermee terug. Wij herstellen deze graag.

Service
Wij gaan voor de beste kwaliteit, aandacht voor onze klanten, geven goed advies en ouderwetse service. Alhoewel wij geen online webshop hebben kunnen wij u wel een door u verkozen paar schoenen toezenden. Neemt u hiervoor contact met ons op via de link ‘contact’ bovenaan de webpagina. Mocht uw gewenste maat in de onze winkel niet meer voorradig zijn, dan kunnen wij deze veelal voor u opvragen bij onze leverancier of een collega. Ook dat is een gratis service. Uw schoenen zijn dan binnen 4 werkdagen bij u thuis.