Bij Fokkinga Schoenen in Damwâld vindt u de nieuwste schoenentrends, de beste kwaliteit, advies en échte aandacht. Ongedwongen winkelen met ouderwetse service! Wij verrassen u met onze collectie damesschoenen en herenschoenen van toonaangevende merken zoals: Gabor, Wolky, Durea, Waldlaufer,  Aqa, Ecco, Xsensible-stretchwalkers, Caprice, Rieker, Remonte,  Australian, GriSport, Lomer, Rohde en diverse overige merken.

Gemoedelijke sfeer
Wij willen dat iedere bezoeker zich bij ons welkom voelt. Ongedwongen de collectie bekijken vinden wij heel belangrijk. En mocht u toch meer willen weten van een bepaalde schoen of deze even willen passen, dan helpen wij graag. We geven u dan ook met plezier een eerlijk en goed advies. Een tevreden klant is immers al snel een trouwe klant. En mocht er eens iets fout gaan, bijvoorbeeld door een klacht met een paar schoenen, kom dan vooral hiermee terug. Wij herstellen deze graag.

Service
Wij gaan voor de beste kwaliteit, aandacht voor onze klanten, geven goed advies en ouderwetse service. Alhoewel wij geen online webshop hebben kunnen wij u wel een door u verkozen paar schoenen toezenden. Neemt u hiervoor contact met ons op via de link ‘contact’ bovenaan de webpagina. Mocht uw gewenste maat in de onze winkel niet meer voorradig zijn, dan kunnen wij deze veelal voor u opvragen bij onze leverancier of een collega. Ook dat is een gratis service. Uw schoenen zijn dan binnen enkele werkdagen bij u binnen.

OPENINGSTIJDEN: Maandag van 13.00 tot 17.30 Dinsdag /m vrijdag: 09.00 tot 17.30 Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur.

U vindt ons in het overdekte winkelcentrum van Damwâld. In- en rondom het winkelcentrum zijn 19 speciaalzaken gevestigd waaronder: *Albert Heijn *Lidll *DA-drogisterij *Kruidvat *Dierenspeciaalzaak *Ter Stal mode *Kapsalon *Max-allerhande *Fokkinga Mode *Fokkinga Schoenen *Eethuisje *Kaas & Reformwinkel *Slijterij *Bakker *Groente speciaalzaak *Primera *Bloemenwinkel *Slagerij *Papito Kleding en Lifestylewinkel *Tinq tankstation. Rondom het winkelcentrum is er gratis parkeren voor 300 auto’s. Graag tot ziens!