Wij zijn continue op zoek naar de nieuwste trends in ‘voetcomfort’. Een modieuze uitstraling gecombineerd met de beste pasvorm en kwaliteit zorgen ervoor dat steeds meer mensen onze winkel weten te vinden. Een moderne, gezellige winkel waar u rustig en ongestoord kunt winkelen, maar waar ervaren medewerkers u graag helpen. Zij geven u een eerlijk, persoonlijk en deskundig advies. Dus precies zoals het hoort.

Wij bieden een brede en gevarieerde collectie van basics in comfort tot vernieuwende mode. Maar wel altijd met het oog op de hoogst haalbare prijs/kwaliteits-verhouding en goede pasvorm. Continue zorgen we voor nieuwe modellen en een winkel met volop keus.

Veel schoenen die wij verkopen hebben een uitneembaar voetbed, zelfs veel trendy modellen! En omdat iedere voet niet alleen een lengte-, maar ook breedtemaat heeft selecteren we tijdens de inkoop ook speciaal op schoenen in diverse breedte- en wijdtematen. Door het dragen van goed passende schoenen kunnen veel klachten, zoals hoofd- en rugpijn voorkomen of verminderd worden. Wist u dat u gemiddeld per dag zo’n 8.000 stappen zet? En dat uw voeten u ongeveer 4 maal de wereld ronddragen. De banden van uw auto kunt u vervangen, uw voeten niet! Verzorg uw voeten daarom goed, verwen ze en kom eens de sfeer proeven in onze winkel. Wij verrassen u graag met eigentijdse schoenen die niet alleen mooi staan, maar ook nog eens heerlijk zitten.